Workshop Help, mijn baas is een aap

Workshop Help, mijn baas is een aap Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende managementtraining? Volg dan de workshop ‘Help mijn baas is een aap’. Tijdens deze workshop staat het sociale oergedrag van mensen centraal. We praten over sociaal gedrag als het gaat om veranderingen, samenwerken, gedragsbeïnvloeding, (mis)communicatie, klantgerichtheid of het dagelijkse contact met collega’s. Het doel van de workshop is om gedrag te leren begrijpen, om dit (waar nodig) te veranderen. We maken de workshop voor u op maat en baseren deze op wat er speelt in uw organisatie. Wat u leert, kunt u dus meteen in de praktijk toepassen! Om maatwerk te kunnen leveren, voeren we vooraf een intakegesprek met u.

 

Duur: halve of hele dag
Aantal personen: voor groepen vanaf 5 personen

 

Apenstreken op de werkvloer

Workshop Apenstreken op de werkvloerDe borstroffels die gorilla’s maken, worden ook door mensen op de werkvloer toegepast. En apen die elkaar vlooien om sociale contacten met elkaar te onderhouden, hebben best iets weg van collega’s die zich verzamelen bij de koffieautomaat op kantoor. Het mag duidelijk zijn: gedrag van mensen op de werkvloer lijkt veel op dat van apen. Het ziet er misschien anders uit, maar de bedoeling en functie ervan zijn hetzelfde. Tijdens de korte, interactieve workshop ‘Apenstreken op de werkvloer’ leert u alles van apen over de kracht van samenwerken, leiderschap en gedrag in veranderingsprocessen.

 

Duur: ongeveer 2 uur
Aantal personen: voor groepen vanaf 20 personen

Verliefd op je klant

Workshop Verliefd op je klantDe grootste overeenkomst tussen mensen en mensapen is de lange kindertijd. Tijdens deze zogenaamde ’thema-ontdekking’ staan de kindertijd en het leerproces van mensen en apen daarom centraal. Thema’s die voorbij komen zijn bijvoorbeeld opvoeden, spelen, pesten, leren en de ontwikkeling van vaardigheden en sociale gedragscodes. Wat valt daarvan te leren als we naar apen kijken? We kunnen u vertellen: dit is leuk, leerzaam én heel herkenbaar!

 

Duur: ongeveer 2 uur
Aantal personen: voor groepen vanaf 20 personen

Oerinstincten van de liefde

Workshop Oerinstincten van de liefdeMens of aap: we zijn allemaal op zoek naar de perfecte partner. In deze interactieve workshop worden aantrekkingskracht, partnerkeuze en relaties in een biologisch perspectief geplaatst. Na afloop kunt u eindelijk uitleggen waarom de ene persoon u wel en de ander u minder aantrekt. Deze workshop is een leuke én leerzame aanvulling op uw relatiedag, vrijgezellenfeest, bruiloft of familiebijeenkomst.

 

Duur: ongeveer 2 uur
Aantal personen: voor groepen vanaf 20 personen

 

Trainingsdagen

Trainingsdagen in ApenheulMoeten uw collega’s iets nieuws leren, zoals een nieuw softwareprogramma? Wij helpen graag mee om van deze trainingsdag niet alleen een leerzame, maar ook een leuke ervaring te maken. Wij kunnen bijvoorbeeld een inspirerende lezing aan uw dag toevoegen die aansluit bij de dag. Denk aan een lezing over de manier waarop apen zich aapassen aan veranderingen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de trainingsdag te onderbreken voor een ontspannen bezoek aan de apen in het park. Lekker even een frisse neus halen, zodat u er daarna weer tegenaan kunt! De dag sluit u in stijl af met een heerlijk diner of één van onze borrelarrangementen.