Parkeren organisatie

Voor elke organisatie reserveren wij twee parkeerplaatsen op de dienstparkeerplaats van Apenheul. Wij horen graag voorafgaand aan het evenement wat de namen zijn van de personen die gebruik maken van deze plekken. De dienstparkeerplaats ligt aan de J.C. Wilslaan 31. Via de intercom kunt u ons laten weten dat u er bent. Vervolgens openen wij het hek voor u. U kunt het terrein oplopen, naar de achteringang van de St@art. Wanneer u hier naar binnen loopt, neemt u rechtdoor de deur van de foyer van De St@art.

Parkeren gasten

Uw gasten kunnen hun auto parkeren op de parkeerplaats tegenover de ingang van Park Berg & Bos/Apenheul. Vanaf de parkeerplaats steekt u de straat over en volgt u het pad rechts langs de grote vijver, in de richting van Apenheul en De St@art. Na zo’n 5-10 minuten vindt u aan uw rechterhand congreslocatie De St@art. Na afloop van uw bijeenkomst verlaten de gasten de parkeerplaats met een uitrijkaart. De kosten hiervoor staan vermeld op de offerte. Kaarten die overblijven na afloop van uw evenement, mag u retourneren. Wij berekenen de kosten voor de uitrijkaarten op basis van nacalculatie.

Technische ondersteuning

Voor technische ondersteuning tijdens uw evenement werken wij samen met Fidato. Een technicus van Fidato zorgt er bijvoorbeeld voor dat presentaties, geluid of lampen op afstand worden bediend. Zo heeft u hier geen omkijken naar. Bij een bijeenkomst in Apenheul is standaard twee uur technische ondersteuning inbegrepen. Overige uren zijn voor eigen rekening. Heeft u extra apparatuur nodig? Wij faciliteren dit graag op aanvraag. Goed om te weten: eventuele beschadiging en/of vermiste onderdelen worden bijgeschreven op de factuur.

Contactpersoon

Wij vinden het belangrijk dat u tijdens een evenement in Apenheul terecht kunt bij één van onze medewerkers. Daarom is er op de dag van uw evenement een contactpersoon die u welkom heet. De contactpersoon loopt het programma met u door en staat de hele dag voor u klaar. Deze medewerker is de hele dag telefonisch bereikbaar via een telefoonnummer dat u op de dag zelf krijgt.

Wifi

In Apenheul kunnen u en uw gasten gratis gebruik maken van Wifi en/of KPN hotspots.