Over Kambizuri

Middenin Apenheul ligt evenementenlocatie Kambizuri. Deze sfeervolle lodges mét terras kijken uit op het gorilla-eiland. Kambizuri is geschikt voor 15 tot 150 gasten. Wij kunnen deze locatie helemaal op maat voor u inrichten. U kunt de locatie in zijn geheel gebruiken of gebruik maken van de aparte, sfeervolle ruimtes. Niet voor niets is Kambizuri een gewilde locatie voor workshops, trainingen, familiebijeenkomsten en sfeervolle lunch- en dinerbijeenkomsten. Een bijeenkomst hier is bovendien heel goed te combineren met een bezoek aan de apen. Heerlijk om uw dag hiermee te onderbreken!

Weetjes
  • Kambizuri ligt middenin Apenheul. Onderweg hierheen komt u al verschillende (loslopende) apen tegen. Kortom, dit is een inspirerende locatie met sfeer!
  • Wij verzorgen regelmatig trainingen en workshops in Kambizuri, waarbij de apen centraal staan. Van apen kunt u namelijk meer leren dan u denkt, op bijvoorbeeld het gebied van leiderschap, communicatie of zakelijke relaties.
Offerte

Enthousiast geworden? Vraag een offerte bij ons aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om van uw dag een groot succes te maken.

Evenementenlocatie Kambizuri