Ontvangst

In Apenheul ontvangen wij u graag met een kop (h)eerlijke Lazy Monkey koffie van ons eigen koffie-project in Peru. En natuurlijk staat er ook iets lekkers voor u klaar. Moeten uw gasten al vroeg aanwezig zijn? Kies dan voor ons uitgebreide ontbijtarrangement. Een leuke én leerzame ontbijtsessie bij de gorilla’s of orang-oetans is trouwens ook mogelijk!

Lunch

Een lunch die aansluit bij uw evenement? Wij passen ons assortiment graag op uw wensen aan. We serveren bijvoorbeeld verse biologische vruchtensappen, sandwiches, overheerlijk oerbrood en ambachtelijk gemaakte soepen. Wij zien de lunchpauze als een echt verwenmoment voor uw gasten. Hierna kan iedereen er weer fris tegenaan!

Diner

De dag afsluiten met een uitgebreid en bijzonder diner? In Apenheul is er veel mogelijk. Van een informele barbecue tot een compleet viergangendiner: samen bekijken we wat het beste bij uw wensen en budget past. Verse pizza’s uit echte houtovens? Spaanse tapas? Een Indonesisch rijstbuffet? Lekkere Hollandse stamppotten? Wij zorgen ervoor dat u met een goed gevulde maag weer naar huis gaat.

Borrel

De dag goed afsluiten kan met één van onze luxe borrelarrangementen. In Apenheul serveren wij onze eigen, biologische wijn (witAAP en rooiAAP). Met een verrassend assortiment aan borrelhapjes maken we er écht iets bijzonders van. En omdat wij óók van lekker eten houden, hebben we ze allemaal persoonlijk geproefd. We kunnen u ervan verzekeren dat ze heerlijk zijn!