Een workshop of lezing van Apemanagement

Apenheul werkt nauw samen met Apemanagement. Dit trainingsbureau neemt sociaal gedrag als uitgangspunt voor het oplossen van vraagstukken in organisaties. Eén van de belangrijkste oorzaken van veel problemen is namelijk ons eigen sociale gedrag. En dat heeft invloed op ons functioneren of het functioneren van de groep. Een oplossing is om sociale groepen die vergelijkbaar gedrag vertonen als een spiegel te gebruiken. Apen bijvoorbeeld! Zij kunnen ons helpen ons eigen, complexe sociale gedrag te ontcijferen én te begrijpen. Apemanagement biedt 3 verschillende mogelijkheden aan:

• Een lezing op maat (door bioloog Patrick van Veen)
• Een maatworkshop van 4 of 8 uur
• Een inspiratiesessie van 2 uur

Lezing op maat
(door bioloog Patrick van Veen)

Wat kunnen wij mensen van apen leren als het gaat om samenwerken, communiceren of leiding geven? Dat ervaart u zelf tijdens een lezing van Patrick van Veen. Deze bioloog stelt sociaal oergedrag in zijn lezingen centraal. Aan de hand van verschillende thema’s en de apen als voorbeeld gaat hij in op de vraag waarom wij mensen bepaald gedrag vertonen of waarom problemen ontstaan. Patrick van Veen geeft lezingen over bijvoorbeeld samenwerking, (mis)communicatie, leiderschap, cultuur, ‘Apenstreken op de werkvloer’, gedragsbeïnvloeding en veranderingsmanagement. Wij kunnen het thema en de lezing helemaal afstemmen op uw doelgroep of op het vraagstuk van uw organisatie. Een lezing duurt ongeveer 45-60 minuten en kost € 2.360,- inclusief BTW.


Maatwerkworkshop (4 of 8 uur)

Elke organisatie heeft te maken met het bepaalde thema’s, zoals leiding geven, klanten binden of een strategie uitstippelen. Maar wat is de eerste stap om te zetten? Op die vraag gaat een maatwerkworkshop in. Tijdens de workshop krijgen deelnemers inzicht in hun sociale gedrag en krijgen ze praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan. De workshop is volledig toegespitst op een specifiek thema of de doelstellingen van uw organisatie. Voorafgaand aan de workshop vindt er een uitgebreid intake gesprek plaats, zodat Apemanagement de workshop helemaal voor u op maat kan maken.

Voorbeeldprogramma
9.00 – 10.00 uur: Interactieve kennismaking
10.00 – 11.30 uur: Inleiding in sociaal gedrag
11.30 – 13.00 uur: Observaties bij de apen of een tweede opdracht
13.00 uur: Afronding en lunch

Het is ook mogelijk om het programma ’s middags aan te bieden met voorafgaand een lunch of een hele dag.

Aantal gasten en prijzen
De maatworkshops van Apemanagement zijn alleen mogelijk in combinatie met een zakelijk arrangement van Apenheul. U kunt de maatwerkworkshop boeken vanaf 8 personen. Komt u met een groep die groter is dan 20 personen? Dan worden er extra trainers tegen meerprijs ingezet. De kosten voor de maatworkshops van Apemanagement zijn als volgt:
• Basistarief maatwerkworkshop 4 uur: € 2.178,- incl. BTW
• Basistarief maatwerkworkshop 8 uur: € 2.783,- incl. BTW
• Aanvullende kosten per deelnemer: € 24,20 p.p. incl. BTW

Inspiratiesessies

Heeft u behoefte aan een korte inhoudelijke sessie die u en uw collega’s of relaties iets leert over het gedrag van apen en u tevens een spiegel voorhoudt? Boek dan een inspiratiesessie van Apemanagement.
Aan de hand van een vast programma en een aantal thema’s wordt u meegenomen in de ontdekkingstocht naar sociaal gedrag op de werkvloer. Bij het programma Apenstreken op de werkvloer wordt ingezoomd op gedrag binnen teams en samenwerking terwijl Verliefd op je Klant is gericht op het aangaan van langdurige klant- of ledenrelaties.

Deze korte inspiratiesessies duren 2 uur en zijn bedoeld om te prikkelen en inspiratie op te doen rondom het waarnemen en herkennen van gedrag. De inspiratiesessies bestaan uit 2 delen:
1. Inleiding met filmmateriaal
– U krijgt uitleg over de overeenkomsten tussen mensen en apen en wat we kunnen leren van hen.
– U krijgt toelichting op een aantal kenmerkende apenstreken die we bij mensen en apen zien en die zeker herkenning zullen oproepen.
2. Observeren bij de apen in het park

Aantal gasten en prijzen
De inspiratiesessies van Apemanagement zijn alleen mogelijk in combinatie met een zakelijk arrangement van Apenheul. Apemanagement hanteert een vaste prijs per groep voor de begeleiding van een inspiratiesessie:
• Groepen tot 25 deelnemers: € 665,50
• Groepen van 25 tot 50 deelnemers: € 1.119,95
• Groepen van 50 tot 75 deelnemers: € 1.573,00
• Groepen van 75 tot 100 deelnemers: € 2.026,75
• Groepen van 100 tot 125 deelnemers: € 2.480,50
• Groepen van 125 tot 150 deelnemers: € 2.934,25
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

bel mij