De St@art

Aan de rand van Apenheul ligt onze duurzame congreslocatie De St@art. Dit bijzondere, duurzame en volledig CO2-neutrale gebouw is ontworpen door Thomas Rau. De St@art heeft een grote, lichte ontvangstruimte met uitzicht op park Berg & Bos, een auditorium voor ruim 300 gasten, meerdere subruimtes en een overdekt terras dat uitkijkt op de vijver van Park Berg & Bos. De ruimtes in De St@art zijn flexibel in te delen. Ideaal voor workshops, teambijeenkomsten of om grotere groepen op te splitsen. Bovendien is deze locatie er één waar gasten helemaal uit hun comfortzone komen. De St@art ligt namelijk in een prachtige, bosrijke omgeving met honderden apen op loopafstand!

Duurzaamheidsweetjes
  • De St@art is volledig CO2-neutraal.
  • We slaan warmte op in de grond, om het gebouw bij kouder weer te verwarmen.
  • De vloerbedekking is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken en autobanden.
  • De koffie die wij schenken is van ons eigen, ecologische koffie-project uit Peru.
De St@art in beeld

Bekijk De St@art in 360 graden, de plattegrond van de begane grond en de beneden verdieping.

Offerte

Enthousiast geworden? Vraag een offerte bij ons aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om van uw dag een groot succes te maken!