Welkom bij Apenheul!
Wat ontzettend fijn dat je interesse hebt in Apenheul als locatie voor jouw bijeenkomst. Om elkaar op een veilige manier te kunnen ontmoeten doet Apenheul er alles aan om de richtlijnen van de rijksoverheid na te leven. Gelukkig bieden onze mooie locaties De St@art en Kambizuri tal van mogelijkheden. Graag nemen we jou mee in wat er allemaal mogelijk is.


Veiligheid voorop
Het is ontzettend fijn dat we weer bij elkaar mogen komen, maar de veiligheid van onze gasten, dieren en medewerkers staat bij Apenheul centraal. Voor het faciliteren van bijeenkomsten heeft Apenheul daarom een speciaal protocol opgesteld, waarbij uitgegaan wordt van een gezamenlijke verantwoordelijkheid van bezoeker, medewerkers en de locatie om alle gestelde veiligheidsvoorschriften en hygiëne-voorschriften na te leven.

Vergaderzaal

De St@art
Voor bijeenkomsten van 20 – 80 personen
Aan de rand van ons dierenpark ligt onze duurzame congreslocatie De St@art. Met een ruime foyer, auditorium en 4 verschillende subruimtes is dit een ideale locatie voor bijeenkomsten, congressen en evenementen. Met inachtneming van gepaste afstand kunnen wij in de St@art groepen ontvangen tot maximaal 80 personen.

Voor bijeenkomsten met 80 gasten zetten wij de foyers en de subzalen in als ontvangstruimtes. Gasten kunnen hier tijdens de ontvangst, pauzes, lunch en borrel genieten van ons duurzame horeca assortiment. Het Auditorium is de locatie waar alle plenaire sessies plaatsvinden en deze zaal is standaard voorzien van AV apparatuur zoals microfoons, beamer en scherm en geluid.
Voor bijeenkomsten met subsessies of workshops is de maximale capaciteit in de St@art 70 gasten. De foyers gebruiken we dan gedurende de ontvangst, pauzes, lunch en borrel. Het auditorium wordt ingezet voor de plenaire sessies gedurende de dag en de gasten kunnen voor de workshop gebruik maken van de volgende subzalen: De Gorilla (9 pers.), De Bonobo (9 pers.), De Orang Oetan (12 pers.), De Gibbon (9 pers.), Het Achterterras van de St@art (12 pers.) en/of Het Auditorium (tot 100 pers.).

Indien gewenst kunnen wij een aantal kleine vergaderruimtes toevoegen. Ook is het mogelijk om de gasten gedurende de dag te laten genieten van ons park, door bijvoorbeeld een lunch to go te doen of hen gedurende brainstormsessies een wandeling door het park te laten maken.
Kambizuri
Voor bijeenkomsten tot 40 personen
Middenin Apenheul, verscholen in het groen, ligt Kambizuri. Deze sfeervolle lodges kijken uit op het grootste gorilla-eiland ter wereld. Een unieke locatie die populair is onder (familie)gezelschappen en regelmatig wordt ingezet voor teambuildingbijeenkomsten, workshops en trainingen.

Kambizuri is op dit moment geschikt voor workshops en vergaderingen voor groepen tot 20 personen. Wij bieden een plenaire ruimte voor 20 personen in theater en het overige deel van de lodges wordt ingericht als ontvangst- en horecaruimte. Kambizuri is een echte buitenlocatie die van alle gemakken is voorzien. Alle lodges zijn eenvoudig open te zetten zodat er één grote ruimte ontstaat met het overdekte binnenplein. Het opsplitsen in kleine teams voor brainstormsessies is dan ook zeker mogelijk. Duik je liever het park in voor een inspirerende wandeling? Ook dat is mogelijk. Geniet vooral van deze unieke, groene plek in het midden van Apenheul!
Wil je met jouw organisatie of familie genieten van een lunch of receptie in Kambizuri, dan is dit mogelijk tot 40 personen.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze collega’s van de afdeling Evenementen; via tel. 055-3575700 of evenementen@apenheul.nl.