Over Apenheul Evenementen

Apenheul is het leukste dagje uit tussen de loslopende apen, maar óók een unieke locatie voor congressen en evenementen. Aan de rand van Apenheul, midden op de Veluwe, ligt onze congreslocatie De St@art. Dit is één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland. Het gebouw heeft een grote foyer, een auditorium voor 300 personen en verschillende vergaderruimtes. Middenin Apenheul ligt bovendien de unieke locatie Kambizuri. Deze sfeervolle lodges kijken uit op het grootste gorilla-eiland van Europa. Jaarlijks vinden er in Apenheul zo’n 300 evenementen en congressen plaats.

Duurzame ontmoetingsplek

Evenementen in Apenheul en duurzaamheid gaan hand in hand. Niet voor niets hebben we al jaren een gouden Green Key certificaat. Green Key is een duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de vrijetijdssector. Onze locatie De St@art is volledig CO²-neutraal. De vloerbedekking is gemaakt van gerecyclede autobanden en spijkerbroeken. En we slaan warmte op in de grond om het gebouw op koude dagen te verwarmen. Bovendien beschermen we met het Apenheul Natuurbehoudfonds de apen en natuur wereldwijd. Tijdens een evenement drinkt u bijvoorbeeld Lazy Monkey koffie van ons eigen natuurbehoud-project in Peru!

Apen als inspiratiebron

In Apenheul maken we elk evenement of congres uniek. Dit doen we door er een persoonlijke én inhoudelijke invulling aan te geven. We zorgen ervoor dat de locatie en het thema van uw dag goed op elkaar aansluiten. Verschillende Apenheul-medewerkers verzorgen bijvoorbeeld regelmatig een inspirerende lezing over hun vakgebied. Natuurlijk met apen als inspiratiebron! Daarnaast werken we veel samen met trainingsbureau Apemanagement en verzorgen we workshops en trainingen. Van apen valt namelijk veel te leren als het gaat om bijvoorbeeld leiderschap, zakelijke relaties of communicatie.